resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 289
    sakatlıktan veya maaştan, bir şekilde arabistan’ın kapısından dönen futbolcu. oraya gitmek isteyen adamın kafası ne kadar futbolda olabilir ki? motivasyonu ne? ben söyleyeyim, para. arabistan dışında kendisine en çok para bağlayabilecek kulübe geldi, gelecek.

    tüm bunların yanı sıra oyuncu hazır değil. sezon başı kampı geçirmedi, fiziksel olarak toparlanması süre alacak. takımda bu tarz birçok topçu varken bir diğeri geldi. mertens’in yerinde oynayacağını varsayalım. ön alanımız icardi, ziyech, zaha ve kerem’den oluşacaksa bu takımda kim defans yapacak? ha gidersin torreira’nın yanına bir torreira daha alırsın, belki o zaman takım biraz daha dengeli olur.

    bu şekilde kadro planlaması olmaz. sırf ismi var diye adam da alınmaz, arap takımı zihniyeti bu. tete dışında aldığın hiçbir futbolcunun geri dönüşü de yok, hiçbiri o maaşları bırakıp da 30’undan sonra yeni macera aramaz. şampiyon olamazsan hepsi ölü yatırım olarak elinde kalır, maddiyatının altından kalkamayız. herkes aklını başına alsın lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın