resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2123
    galatasaray kültürü eleştiri kültürüdür. kupa getirmeyen herkes başarısız kabul edilir ve eleştirilir. fatih terim için bile bu böyledir.

    başarıya, transfere, galibiyete sevinirken hocanın, yöneticinin ve futbolcunun hakkı verilir. ama hangisi formsuz olursa olsun eleştirilir.

    erden timur fenerbahçe yöneticisi, biz de fenerbahçe taraftarı değiliz. crespo gibi anadolunun her şehrinde 3er adet bulunan futbolcudan getirirse ne erden timur'u ne de getirdiği vasat topçuyu anlamsız yere aylarca övemeyiz kimse kusura bakmasın.

    geçen sene seni şampiyon yapan en önemli isimlerden biri olan futbolcuyu 5 milyon euro için ezeli rakiplerden birine kaptırmak eleştirilecek bir durumdur. önümüzdeki sezon bjk'de banko oynayacak rashica ve gedson bizde olsaydı kimse yönetimden transfer beklemezdi.

    8 numara lazım diye bağıran takıma 30 yaşındaki kuzey afrikalı sağ kanat oyuncusunu son sözleşmesini yapacak şekilde getireceği konuşuluyor.

    biz bunları eleştiririz. bizim futbol kültürümüz bu. eleştiriye bu kadar kapalı arkadaşlar 5 yılda bir ampule basıp maçları da suyun karşı tarafında izlesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın