resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7192
    türkiye'nin faal en iyi taktisyeni, antrenörü ve daha önemlisi çalışkan hocası.

    --- alıntı ---
    okan buruk: "orta sahaya da istediğimiz, takımın gücünü artıracak iyi bir oyuncu olursa düşünürüz. hem lig hem de avrupa'da mücadele edeceğiz. bu anlamda orta sahadaki oyuncu sayımızı artırmayı düşünüyoruz."

    --- alıntı ---

    bu açıklamanın meali, orta sahaya transfer yapmak için bakacağız demek değil. tam tersi şudur: ben isim verdikçe işler yolunda gitmiyor. o oyuncu başka bir takıma gidince güven sarsılıyor. bir daha yapmayacağım.

    o da görüyor oyunun açılamadığını, 40 metreye lap diye pas atan adam olmadığını. 3 tane oyun kurucu ve efektif kanat almışken bu adamları topla buluşturmak için iyi bir pasöre ihtiyaç olduğunu bizden iyi biliyor. sadece temkinli olmaya başladı. tielemans ismi ilk çıktığında yaptığı açıklama acelece oldu. taraftar ve yönetimi zorda bırakmamak için en iyisi susmak gerek. fatih hoca gibi kurt biri bile irfan can kahveci konusunda bu hataya düşmüştü. keşke o olaydan biraz tecrübe etseydi.

    kendisi çok iyi bir hocadır ve takımı da zıpkın gibidir. yıldızlarla doldurduk deniliyor? bu sezon alınan yıldız klasındaki tek adam zaha. ıcardi ise değil yıldız galaksi olsa alırsın. tete sadece yetenekli birisi, adı bilinen bir yıldız değil. yönlendirmeleri doğru yapalım lütfen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın