resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7190
    üstüne çok ama çok gereksiz gidilen hoca. bu sürecin belki de en suçsuz adamı. tielemans'a ''come to galatasaray diyin'' dediğinde 8 haziran falanmış.

    https://www.youtube.com/shorts/J0nxsY6SG_0

    adam daha nasıl ifade etsin orta saha istediğini? rasica için ''isteriz, karakterli, iyi insan'' falan diye defalarca hatta daha 2-3 gün önce söylemiş. nasıl ifade etsin kendini? ''transferler kampa yetişecek'' diye defalarca yönetim konuşmuş hoca da o dönem bu imaları yapmış. sonuç yok.

    basın toplantılarında kulüp hiyerarşisine uygun konuşuyor. yoksa adım gibi eminim zerre memnun değildir o da durumdan. ne demesi bekleniyor? ''ulan 2,5 ay oldu tielemans diyeli hala orta saha yok. kampa yetişecek transferler dediler transferlerin yarısı değil bizde genel olarak kamp bile görmeden geldi. tete ve zaha mesela. ben mi oynayayım yeniden 7 numarayı giyip şu süreçte? elde ne varsa o. ben çok mu mutluyum her transferi kamp görmeden ayrı programla bir seviyeye taşımaya çalışmaktan üstüne 'oynatsana hoca!!' tepkisi yemekten. getirecekseniz getirin orta saha falan yoksa kaderinize katlanın.'' vs. mi desin adam?

    hataları yok mu? elbette var. hatasız hoca mı var? ama en günahsız da kendisidir şu süreçte. tepki konacaksa muhatabı okan hoca değil yönetimdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın