resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2461
    geçen sezon totalde çıktığı 11 sayısını bu sezon neredeyse ağustos içine görmüş olacak. bu süreçte ligin başları ve ucl 2., 3. ve playoff turlarında oynamış olacak yani. yangıncı değilim; ama bana kimse geçen sezon doğru düzgün 11 görmeyen ve önceki seneden yetersizliği canımızı yakacak seviyede belli olan berkan'ın şu tablodaki durumunu açıklayamaz. burada plandan falan da bahsetmek mümkün değil. kaldı ki berkan - sergio hattı ile ucl elemeleri ve eylül ortasını görmeyi planladıysanız zaten o ayrı felaket. torreira sakatlanalı kaç ay oluyor. daha o zamandan belli hamleler yapılmalıydı. berkan da maçların durumuna göre 11 ya da sonradan giren adam olarak gelmeliydi şu ana kadar.

    umarım başımız daha fena yanmaz. berkan açısından da çok kötü; çünkü berkan'ın süper yedek olarak geçen sene taraftarla yakaladığı barış ve uyum da tuzla buz oldu.

    icardi'nin tutulabildiği bir senaryoda ancak bu kadar sıkıntıya düşürebilirdi yönetim kendisini. allah'dan ıcardi araplara falan direndi de kaldı. o da gitseydi muhtemelen şu an stada dahi kaos yansımıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın