resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7185
    açıklamasındaki problem, konuya olan politik yaklaşımı değil bence. "orta saha transferi bugüne kadar yapılmalıydı, yapmak zorundayız" deseydi, bunu basın başka mecralara çekerdi. yönetim - teknik heyet krizi başlıkları atılırdı.

    problem, transfer sezonunun başından beri hocada aynı transfere dair: o da "fırsat" vurgusu. "fırsatlar önümüze çıkacak" cümlesinin iki aydır transfer konusunda hocanın sürekli ağzında bulunması. dün de en az 10 kere "fırsatlar" kelimesini kullandı transfere dair. bunun dekodersiz hali şu demek: kervanı yolda düzüyoruz. bizim bir planımız yok, yol üstünde karşımıza çıkan fırsatları değerlendiriyoruz. şu ana kadar ki transfer politikamız da bunu doğruluyor. hocanın transfere dair söylemleri ne kadar ciddiye alınmalı veya konuya ne kadar vakıf o da ayrı bir soru işareti. galatasaray yarın bir orta saha transferi de açıklayabilir, şaşırmam. neden şaşırmam; okan hoca bir hafta önce slovenya'da maç öncesi basın toplantısında üstüne basa basa "rashica'yı istiyoruz. bir kanat transferi yapacaksak, önceliğimiz rashica olur" dedi. bu açıklamanın üstünden 24 saat geçmeden yönetim rashica'nın bölgesine tete'nin transferini açıkladı. hoca süreçlerden, görüşmelerin ilerleme düzeyinden ne kadar haberdar bilmiyorum. iki aydır "önceliğimiz" dediği adamı da dün beşiktaş istanbul'a indirdi. okan hoca ise anında sanki rashica hakkında hiç konuşmamış, hiç talepte bulunmamış bir ağza büründü, o da ayrı...

    velhasıl, birbiriyle çelişen ve planlama dahilinde gözükmeyen çok fazla şey olmaya başladı son birkaç haftada. pek de doğru gözükmüyor bu spontane görüntü. hayırlısı olsun hakkımızda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın