resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2416
    15 ağustos 2023 galatasaray olimpija ljubljana maçı'nda kendisini izlerken aklımdan geçirdiğim düşünceyi birkaç dakika sonra maçın yorumcusu söyledi: topu aldığında tek bir seçeneği varsa dünyanın en iyi oyuncusuna dönüşüyor. ne zaman ki ikinci/üçüncü bir seçeneği olan bir pozisyonda kalıyor, o zaman mutlaka en yanlışını seçmeyi başarıyor.

    kendisini izleyen herkes emindir ki tercihlerinde çok değil %30-%40 daha doğru karar veriyor olsa "avrupa'da tavanı neresi olur acaba?" diye konuşuluyor olurdu. dışarıdan bakıldığında bu özellik en kolay geliştirilebilir özellik gibi geliyor (oturup ders çalışılarak öğrenilebiliecek bir şey gibi) ama nedense barış'ta bu konuda kademeli bir gelişme varmış gibi durmuyor şimdilik. bu hali bile zaman zaman çok tehlikeli ama o eşiği aşamadıkça daha yukarı gitmesi imkansız maalesef.

    bu tercih meselesi bana bir yandan bruma'yı hatırlatıyor. o da fantastik hareketler yapıp şut çekmesi gereken yerde pas verir, pas vermesi gereken yerde şut çekerdi. "bizden bu kadar olur avrupa'da öğrensin." diyerek yolladık ama avrupa'da da öğrenemedi. barış'tan farkı onun yanlış karar vermesinin sebebi savrukluğu ve egosuydu tabi, neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın