• 622
    kimseyi uzmek veya hayal kirikligina ugratmak istemem fakat rashica + ortasaha + forvet arkasi ve stoper seklinde 4 transfer yapmamizin imkansiza yakin oldugu donem. aciklayayim.

    muslera-boey-nelsson-angelino-torreira-tete-zaha-ıcardi-bakambu seklinde yeri kesin gibi gorunen 9 yabanciya sahibiz. bunlarin yanisira midtjo, morutan ve yusuf gidici gibi duruyor. oliviera, mertens ve dubois ise soru isareti olarak kaliyor. bu uclunun kaldigi bir senaryoda 12 yabancimiz olacak. ortasaha transferi ve rashica kesin gibi etti 14 yabanci. ozetle bu donem stopere ve forvet arkasina nasil transfer yapacagimizi merak ediyorum.

    tek olasi senaryo dubois gider yerine zeki celik kiralik gelir. boylece ya stopere yada forvet arkasina transfer yapabiliriz. he eger iki bolgeyede transfer istiyorsak o zaman oliviera gitmeli. bu seferde ortasahada sayica azalmis oluruz. hadi dedik yerli alternatif bulduk. ancak sampiyon olan takimi bu kadar bozma taraftari ben degilim. mertens ve oliviera bir sene daha bizimle kalirsa daha iyi olur.

    ozetle rashica + 8 numara transferlerini yapip yaz transfer sezonunu kapatirsak ben fazlasiyla bahtiyar olurum efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın