resim
Sergio Ramos García
Takım:Sevilla
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:İspanya
  • 1007
    anlam veremedigim bir sekilde tek ofsayt entryim kendisine ve pogba’ya ait. ramos’a karsi cikanlarin gerekcelerini anlamakla beraber anlamadigim kisim “beklenti”. 4 milyon euro 37 yasindaki adama verilir mi? mertens, drogba, ujfalusi, popescu, hagi gibi isimler benzer paralari benzer yaslarda aldilar mi? aldilar. hepside klup efsanesi olarak aniliyorlar bugun. ramos’un bunlarin hepsinin toplamindan fazla kupasi ve madalyasi var. fizik olarak drogba harici hepsini ezer.

    bugun sikayet edilen ramos’un maasi sayesinde yarin obur gun 8-9 transferde onun referansi ile 1’er milyon ucuza kapatiriz. drogba zaha’ya “sakin gitme, popom gibi takim affedersin” deseydi bugun ya zaha baska takimdaydi yada 3 milyon pahaliya transferi bitmisti.

    bu is tamamen beklentilerle alakali. madrid deplasmaninda ultra motive bir sekilde cikar bir kafa golu ile 1-0 galip doneriz. sonra 25 yil youtube’da bu golu salya sumuk izleriz. ornegin drogba’nin topukla madrid’e attigi golu izlerken kacinizin aklina yillik 6m aldigi geliyor?
    bugun ben stoperim diyen her gencin idolu ya van dijk yada ramos’dur. saha ici katkisi icin torreira’siz kayseri’yi zalgris’i yenemeyen takimi tutan renkdaslarima sormak isterim. bayern ile oynuyoruz ve nelsson sakat. yerine secenekler kaan ve emin. veya ramos mu olsun??

    eyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın