resim
João Félix Sequeira
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:24
Boy:1.81
Uyruk:Portekiz
  • 222
    benim ıslak hayalim.

    kayserispor maçında da gördüğümüz üzere ölümüne kapanan takımları açmak için biraz şanslı olmamız gerekiyor. felix tarzı kilit açıcılar tarih boyunca muazzam iş yapmıştır türkiye liginde.

    bu arada felix geçen sezon chelsea'da ciddi ciddi iyi bir sezon geçirdi. hatta yanlış hatırlamıyorsam mustafa demirtaş da kendi kanalında benzer şeyleri söylemişti. demirtaş hatta bütün maçlarını tek tek incelemişti diye hatırlıyorum. maç maç kategorilemişti iyi oynadığı maçlar, kötü oynadığı maçlar diye. kötü oynadığı maçların tamamı ya forvet ya 8 numara oynatıldığı maçlardı.

    oyuncu 127 milyon euro'ya atletico'ya transfer olduğu için beklentileri de 127 milyonluk oyuncu şeklinde tutmaya gerek yok. atletico'da yapamadı. oynadığı diğer iki takım ise biri benfica, çok iyi bir son sezon performansı vardı, ve chelsea, yukarıda anlattığım gibi bence gayet iyiydi ama chelsea genel olarak o kadar kötüydü ki takımda iyi oynayan tek tük oyuncu radar aldı kaldı.

    ha gelirse kimi keseceğiz, nasıl oynatacağız hiçbir fikrim yok. hayaller tabii ki zaha-felix-icardi-rashica gibi bir sistem olur. gerçekler ise türk oyuncu zorunluluğu kılıyor.

    bizim sistemimize bir de şu şekilde çok uygun: hem 2. forvet oynatmak istiyoruz hem de 2. forvet becerikli olsun, 2. forvet oynamayı bilsin hem de orta sahaya da biraz katkıda bulunsun. felix çelimsiz olabilir ama adamını kovalayan bir oyuncu.

    kendisine ödenen paralar ve kötü atletico dönemleri yüzünden itibarı beş paralık olmuş. arap takımları kapısında yatıyor. barcelona da ufak ufak ilgilenme emareleri gösterdi. oyuncu barcelona'yı çok istiyor.

    barcelona takımdan kurtulmak istediği ansu fati ile takasını önermiş, atletico tarafından reddedilmiş.

    https://www.relevo.com/...230814142300-nt.html

    şu şartlar altına kadroya katmak imkansız gibi bir şey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın