resim
Mattéo Elias Kenzo Guendouzi Olié
Takım:Lazio
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Fransa
  • 232
    bize karşı bıraktığı imaj gerçekten iyiydi fakat tüm fikrimiz 2 sene öncesine dair. durumu hakkında gerçek bir fikir sahibi olabilmek adına marsilya taraftar forumlarında kendisi hakkında yazılanlara baktım.

    hemen hemen hepsi de sampaoli dönemindeki 3'lü ortasahada çok iyi bir performans verdiğinden, fakat tudor geldikten sonra 2'li ortasahada uyum sağlayamadığını düşünüyor. yeni gelen hocaları marcelino da 2'li ortasahadan oluşan bir 4-4-2 oynatıyor olduğu için gitmesinde bi sakınca görülmüyor. işin ilginci biz de kendisini 2'li ortasahaya transfer etmek istiyoruz?

    tüm hocaları tarafından 4'lüde oynatılmıyorken özellikle 4'lüde oynasın diye transfer ettiğimiz angelino transferine çok benziyor bu açıdan..

    eğer önlerine zakharyan tarzı uçanı kaçanı gören net bir oyun kurucu almayacaksak planlama adına yine komik bir hamle olabilir. zira tüm pas yollarını torre-guen ikilisine bırakarak ''denedik ama olmadı'', ''elimizden gelen yaptık'' takımı yaratmamız, iyi bir takım yaratmamızdan çok daha olası gözüküyor.

    her şeye ''oliveira'dan iyidir'' diye diye aynı çarka farklı dişli takacak hale gelmeye gerek yok. kendisini tamamlayabileceksek, mükemmel bir transfer. yoksa anlamsız.

    okumak isteyenler için; https://forum.lephoceen.fr/...o-boss.78458/page-72
App Store'dan indirin Google Play'den alın