resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7135
    hamza hamzaoğlu vs diğer anadolu hocalarıyla falan kıyaslanamayacak kalitede hocamız. tabiri caizse gittiği her kulübü ihya etmiş, başakşehirle şampiyon olmuş, gelmiş yuvasında 88 puan toplamış hocayı öyle kolay yedirmeyiz. ofsayt olacak ama yine de açık konusayım haftaya da muhtemel bir mağlubiyet bekliyorum, takımın 6. haftadan önce toplayacağına da inanmıyorum.

    hatırlatmak gerekirse geçen sezon başındaki oyunumuz da fecaattı, gomis çıktı bir yerlerden kurtarırsa kurtardı, kurtaramadığı süreçte üst üste puan kaybı yaşanan adana, kayseri, alanya maçlarının ardından bu başlıkta kıyamet kopuyordu ki sonrasında 14 maç aralıksız galibiyet serisi gelmişti.

    bunlardan hariç acun citynin kasapları ile hazırlık maçını okan hoca ayarlamadı, 8 ve 10 numarada transferlerini okan hoca geciktirmedi, icardiyi kendi zorla bekletmedi,
    2 puan kaybettiği içinse kıyamet 1 puanını bunlara yazın.

    hoca 3, 5 maç hata yaptı diye gidecekse baştan söyleyim gelen hocaya yazık olacak çünkü geldiği gibi yeriz, ben şahsen klopp gelse yerim, benim gibi böyle saçma bir kararda gelecek hocayı kabullenemeyip baltalayacak adam çoktur. o yüzden bence yeni hoca arzu eden taraftarlar 2 kere düşünsün, yarın ilk hatada kaybedilen maçta tribünden okan buruk seslerine şahit olabilirsiniz. zaten hamza hocanın arkasında böyle bir taraftar desteği yoktu; gitmesi o yüzden kolay oldu, okan hocada durum tam tersi. son olarak aşağı bir fotoğraf bırakıyorum, fotoğraftaki adamı insani olarak çok seviyorum, başarılı olmasını istiyorum, ama okan hocaya alternatif olarak bile görmüyorum. sebebi fotoğrafta ve o fotoğrafın anısında:
    https://iftm.tmgrup.com.tr/...18/1395180219578.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın