resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 1987
    dünkü rezil maçtan* sonra hala orta saha alınmadı diye yavaştan ve utangaç şekilde dokundurmaların başladığı yöneticimiz. twitter'da gördüm sözlükten ziyade. yavaş diyorum gençler. hem de baya yavaş gelin. eleştiri elbette ki önemli ki erden bey'in de hayata bakışında eleştirilerden faydalamaya çalışacağına adım gibi eminim. ama biraz ölçülü olup değer bilmek önemli.

    alın size bir video.
    https://www.youtube.com/watch?v=2qdx0-7NRSc

    videodaki ahmet çakar'ın sağlı sollu yardırdığı kişi galatasaray yöneticisi ışıtan gün. hatta yönetimin ikinci adamı. yani belki de burak elmas yönetiminin erden timur'u. programın genel halini geçtim biraz sıkışınca fatih terim'in yollanmasıyla alakalı ''kararı başkan verdi gidin ona sorun'' diyor. eğer böyle manzaraları yeniden görmek istemiyorsanız başkanının elini saygıdan dolayı öpecek kadar nefsinden arınmış bir galatasaray sevdalısı erden timur'u pamuklara saracağız. daha ilk haftadan ne oluyor? hayır bir de sanki orta sahalar geldi de erden timur engelledi gibi gazlıyor fener medyası bizimkiler de gaza geliyor. kaç defa denildi ki özellikle 1 eylül sonrası daha büyük bir isim indirme fırsatı kollanıyor avrupa tahtası kapanınca. sen kayserispor'u yenemiyorsan sadece 6 numaran olmadığı için mi? dün sahadaki laubalilik, barış alper'e 83 dakika sabredilmesi, atılmayan paslar vs. sıkıntı. ha bunu dedim diye okan hoca'yı da asalım demiyorum. hata yaptığına inanıyorum ama rekortmen ve şampiyon hocamıza da destek olacağız. eleştiri sadece. kelle almaya çalışmak başka, eleştirmek başka.

    suyun öte yanının sosyal medyada bile profesyonel örgütlenmelere gittiği dönemde kendi değerlerimizi korumak mecburiyetindeyiz. dün maçtaki 2 puan okan hoca'ya yazar ama öyle bir hava yaratıldı ki yarın sabah gönderilse millete normal gelecek. sanki geçen sene başka hoca vardı gitti okan hoca ilk defa maça çıktı da umut vermedi. noluyoruz ya? ya da erden timur sanki orta saha transferi yapılmamasının tek sorumlusu olarak görevden el falan çektirilse normalden çok daha cılız sesler çıkacak.

    sakin olalım. daha filmin ilk dakikası. baş roller görünmedi bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın