resim
Cengiz Ünder
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 958
    sol kanatta podolski tarzı sarkık sol forvet oynarsa başakşehir’deki gibi çok gol bulacağı için maliyeti çok göze batmaz. ama orda tadic var. ki bu adamı emre mor ve irfan can(bu adam da merkez orta saha ya neyse) olduğu yere sağ kanat diye aldılar. iki yerli oyuncuyu öncelikle bitirdiler bu hamleyle.

    sağ kanat cengiz ünder’e gelince yunus akgün’ün çeyreği kadar tehditkar bir adam değil. aheste aheste açı bulacak da bir şut çekecek veya tembel orta kesecek. 15 milyon euro verilen bu adamı kıstas alırsak yunus akgün’ün kıymetini bilelim.

    kime ne zararı varsa; adam hem yerli, hem altyapı kontejyanından, hem düşük ücrete oynuyor, hem yedek olmayı sorun etmiyor, hem bonservis yükü olmamış doğal olarak hem de takımdaşlığı ve aidiyeti yüksek olan yunus akgün tefe konuluyor. bazen bizim taraftarı anlamak güç.

    şunu net söyleyelim, sağ kanatta yunus akgün cengiz ünder’den totalde daha iyi bir futbolcu. 15 milyon euro inanılmaz bir para cengiz için. rakibimize geçmiş olsun diyerek biz şurdan devam edelim:

    (bkz: yunus akgün)
App Store'dan indirin Google Play'den alın