resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7069
    başlığına 50 tane de entry girsem kendisine az gelir. niye peki? terim gönderildikten sonra inanılmaz bir boşluğa düştüm. artık kimin ne hali varsa görsün modundaydım. ne takıma olan inancım ne hırsım ne de umudum kalmıştı. hiçbir şekilde işin içinden çıkamıyordum. kim gelecek kim toparlayacak kim o güveni verecek muallaktaydı. yabancılar tutmuyor yerliler güven vermiyordu. sonra okan buruk geldi işte. geldi ve beni yeniden takıma inandırdı.

    gün gelir başarılı olamaz yolu açık olsun derim. şu an için bir başarısızlık yok ortada ve her kayıpta biraz daha artarak büyüyen bir yangın var. dün "kredisi var diyenler" bugün otoritesini sorguluyor.

    okan buruk benim babamın oğlu değil tıpkı galatasaray'a diğer faydası olan profesyoneller gibi. galatasaray için seviyor ve savunuyorum bu insanları. hoca gittiği zaman biz daha iyi bir konumda olmayacağız. yine bir kaosun içinde debeleniyor durumda kalacağız. galatasaray elbet yerde kalmaz ama düşünce tekme atan da yine bizleriz. bu çılgınlık hali son bulmalı. bu da hocanın gitmesiyse ona da razıyım fakat yine kimse memnun olmayacak, olan yine galatasaray'a olacak.

    yaşım küçük* "yeni yetme" sayılırım ama sağduyu ve sakinlik nedir iyi bilirim. azla yaşamayı ve sabretmeyi çok küçük yaşta öğrendim. ben sabretme ve bekleme taraftarıyım. okan hoca başaramazsa da kimse başaramaz buna da bu kadar eminim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın