resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 2364
    --- alıntı ---

    erman özgür: ''torreira önceki maç mide bulantısı sebebiyle oynamadı. net söylemler var, torreira yeni gelen oyuncuların yüksek maaşları nedeniyle maaş arttırımı istemiş, yönetim kabul etmemiş.''

    --- alıntı ---

    hemen ilk puan kaybında* taraftarın önüne atılmak istenen oyuncumuz.
    yani bilerek oynamıyor demeye getiriyorlar!
    takım kaptanı muslera'dan daha fazla kazanıyor, geçen sene şampiyon olduğumuz kadronun en önemli oyuncularından olan nelsson, abdülkerim, kerem gibi oyunculardan da fazla kazanıyor. kısacası bugün icardi ve zaha'dan sonra en çok kazanan oyunculardan biri de torreira'dır. zaha'dan 1.6, icardi'den de 3.25 milyon euro daha az kazanıyor. ki bu oyuncuların yetenekleri de belli yani. böyle bir ortamda torreira'nın zam talebini mantıksız görüyorum. velev ki böyle bir isteği olsaydı, yönetimin kesinlikle buna cevap vereceğini ve maaşını da 3 küsürlere getireceklerini düşünüyorum. erden başkan hakkını verir böyle şeylerin.

    o yüzden bu tür saçma sapan söylemlerin hükmü yoktur. bakın göreceksiniz, 19 ağustos 2023 galatasaray trabzonspor maçına ilk 11'de başlayacak ve elinden gelenin en iyisini yapmaya devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın