• 631
    takım beklentilerin epey altında oyun çıkardı. transfer tahtası kapalı zar zor 11 çıkaran takıma karşı bu kadar kötü oynamanın kabul edilebilir tarafı yok.
    ortasaha takımın kalbidir. hazırlık maçlarının büyük bölümünde ortasahanın yetersizliğinden ötürü problem yaşadık, bu maçta ne oyun kurabildiler ne savunma yapabildiler ne de hücum. ön hat oyuncuları korkutucu seviyede top kaybıyla oynayınca takım üç pas üst üste çeviremedi resmen. ön tarafı sergio ve berkan taşıyamıyor bunu görmemek için kör olmak lazım, neden kalabalık tutmayı tercih etmiyor okan buruk buna akıl sır erdiremiyorum.
    oyunu sete dönüştürmedik. topu ayağına alan her oyuncu içeriye orta açmayı deniyor. geriden oyun kurulamayınca da savunma arkasına uzun vuruldu sürekli. bu şekilde kapalı savunmalara karşı çok maça çıkacağız bu konuda çok yetersiz kalıyoruz. ayrıca kadronun büyük çoğunluğunu koruyan bir takımın şu oyunu torreira'sızlık üzerinden okuması bana çok yanlış geliyor, takım için müthiş öneme sahip olsa da oyun bu kadar değişiyorsa problem büyük demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın