• 628
    internetim az olduğu için maçı aralıklarla açıp izledim. ne zaman açsam gözlerim kanadı izlerden. onlar nasıl paslar onlar nasıl şutlardı öyle! eskiden video oyunu oynarken sırf eğlencesine futbolcuların şut ve pas güçlerini düşürürdüm. hem oynarken hem de pozisyonlar kaçarken eğlenirdim. bana o günlerimi hatırlattı bu maç ama eğlenmedim. kritik pozisyonlardaki pas ve şut hataları 2 puan kaybettirdi bize. acaba bazı futbolcular bilerek mi yapıyor diye de düşünmedim değil.

    mesela mertens bir pozisyonda topu aldı bakambu'ya atacaktı. önü boş. hemen önüne bıraksa karşı karşıya kalacak kaleciyle. öyle hızlı bir pas attı ki kaleciye gitti top doğrudan.

    hele kerem aktürkoğlu... kayserispor savunması çizgi halinde epey öndeydi. solda zaha koşu gösterdi ona atmak yerine yana döndü topla. zaha'nın koşu yoluna topu bıraksa solda içeri topla girip gol atabilecekti.

    bu arada kerem demirbay iyi işaretler verdi ilk maçı olmasına rağmen. birkaç hatası oldu ama olur o kadar ilk maçlarda. eski takım alışkanlıklarından oldu o hatalar. ezberi değişecektir elbet.

    zaha ise henüz hazır değil.

    icardi ise geçen sezonki performansına hızlı bir şekilde dönecek gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın