resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 351
    maliyeti yüksek olan futbolcu. yaşı 30. bonservis maliyetinin dünya basınında 15m €, fenerbahçe basınında ise 12m € olduğu iddia ediliyor. maaşının da 4,5m € seviyelerinde olduğu iddia edilmiş yine.

    3 yıllık sözleşme istese kabaca maliyeti 25m €.

    bizim hedeflerimiz çok daha yüksek, erden timur'a güvenin. o maliyetlerle çözeceği futbolcular çok daha iyi seviyelerde olan isimler.

    bizim sistemimizde verimli olabilecek bir futbolcuydu, ancak kendisinin 8 numarada verebileceği şeyleri daha iyi bir şekilde lucas torreira da verecektir. fred'in en önemli özelliği pres gücü ve deliciliği. topla fazla oynadığında top kaybı sayısı artan bir isim.

    bizim planımız öncelikle parades gibi duruyor. parades'i alıp 6 numaraya attığımızda torreira'dan çok güzel dinamik 8 numara performansı alınacaktır.

    parades değil de başka bir isim gelirse plan da buna göre değişecektir. kendisinin suyun karşı tarafına olan transferine çok dertlenmemek lazım. tek tek oyuncu bazında da karşılaştırsak, takım uyumuna baksak, teknik heyetlere de baksak hala çok daha üst seviyedeyiz. erden timur zirveyi öyle bir noktaya çekti ki bu kadar para harcayıp iyi transferler yapmalarına rağmen bizim seviyemize yaklaşamıyorlar.

    biz icardi ve rashica'yı kadroda tutup sol bek transferini yaptığımız durumda bile ayrılan olmadığı durumda eksiksiz bir kadroya sahip olacaktık. bunu yapmakla kalmayıp çok daha güçlendirdik. kura şansı da yanımızda olursa şampiyonlar ligi çeyrek finali hayal değil, veya grupları 3. bitirip uefa kupasına gittiğimizde kupaya kadar gitme şansımız da yüksek, o seviyelerin kadrosu. 22-23 sezonu uefa kupası şampiyonu sevilla'dan daha iyi bir kadroya sahip olduğumuzu düşünüyorum.

    suyun karşı tarafı ise muhtemelen ligin ilk yarısındaki kadıköy derbisini kazandığımızda dağılıp, hocalarıyla yollarını ayıracaklar, klasik her sezon yaşadıkları şeyleri yaşayacaklar. jesus'a her ne kadar sövseler de adam bir şekilde son haftalara kadar yarışta tuttu bunları, bu sene bu da yaşanmayacak. daha erken koparacağımızı düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın