resim
Rodrigo Javier de Paul
Takım:Atlético Madrid
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 134
    sosyal medyada gerçek hayatta olduğu gibi yalancıya gerekli özen gösterilip malum yaptırım yapılmadığı için günler önce delinin biri kuyuya taş attı herkes rüyalar, hayaller gezinip başlığında iç geçiriyor.

    bizim aldığımız ve alabileceğimiz star oyuncular ya boşta ya kendi takımıyla takışmış, ya süre bulamıyor ya da kulübü savaş olsun, ekonomik olsun, küme düşmek olsun bir kriz yaşıyor. sağolsun erdem timur bu fırsatları hiç paslamadı. ama ne başlık konusu arkadaşın ne de takımının mevcut şartlarda hiçbir problemi yok. şu başlığa gelip olursa diye yazmakla haaland'ın, vinicius jr'ın başlığına gidip olursa yazmak arasında fark yok.

    mbappe'yi özellikle yazmadım mesela çünkü onun bile şartları biraz olsun tutuyor. atıyorum son gün psg inat krizine girip "lanet olsun ölürüm de reale göndermem git lan son sene galatasaray'a. paranı da ben veriyorum defol" falan deyip bize sürebilir. bunun olma ihtimali kaç? %0.0001. de paul'da bu ihtimal bile yok. hayır adam yarın bir gün görüp ters bişey söyleyip bizi rezil edecek diye geriliyorum. bitsin artık şu muhabbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın