• 248
    eksiğimiz olmayan bölge. torreira-sergio ikilisi üst düzey olduğunu zaten kanıtladı geçtiğimiz sezonda. rakiplerimizin orta saha tandemlerinden hala daha iyi bir ikili. kerem demirbay takviyesi yapıldı, düşüşte olduğunu kabul etmekle birlikte, düşüşte olmayan hali 32m € bonservis bedeli ediyor zaten. beklentilerin üstünde güzel katkılar vereceğine inanıyorum. berkan kutlu iyi bir rotasyon parçası, 22-23 sezonunda toplam 6-0 skorla kazanalın iki fenerbahçe derbisinde de sahadaydı. yine belirli bir kalitede olan midtsjö var elimizde. bu isimler dışında baran, hamza ve efe gibi genç yetenekler de var.

    yangın çıkarıp aceleye getirmemek lazım. nokta atışı gereken bir iş orta saha transferi. sayı olarak eksiğimiz yok. orta sahaya yapılacak transfer upgrade olacak sadece, takım bir seviye daha atlayacak. şampiyonlar liginde kura şansımızın olması durumunda çeyrek final görmemizi sağlayacak bir isim olmalı. bu transferin yapılacağı da kesin.

    çıkan isimler de kolay değil, seviye çok yükseklerde. sabırlı olmak lazım. orta sahayı alıp transferi tamamladıktan sonra bile eylül ayında çok daha farklı olaylar yaşanacaktır. galatasaray tarihinin en güçlü kadrolarından biri kuruldu, takviyeler de devam edecek gibi duruyor.

    ben hayatımda ilk defa ağustos ayının başında tam kadro galatasaray görüyorum. bunun için de sayın başkan dursun özbek'e ve sayın sportif aş başkanvekili erden timur'a teşekkür ediyorum, var olun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın