• 247
    torreira, angelino, zaha, icardi, mertens, zaniolo, sergio gibi dünya çapında adamlar son 365 gün içerisinde takımımıza dahil olduğu için bu mevkide berkan, mitçö gibi oyunculara rağmen yeni isim görmek istememiz normal. aslında ezbere konuşuyoruz, diğer isimlere göre yavan kalıyorlar sadece.

    yoksa berkan cidden taş gibi topçu, yerelde akarı kokarı olmaz ama hedefimiz şampiyonlar ligi'nde başarı olduğu için daha iyisini istiyoruz. eminim ki buraya da çok kaliteli biri veya birileri gelecek. uzun süre sonra arkamızı güvenle yaslayabildiğimiz bir teknik ekip ve yönetim kadromuz var çok şükür. okan hoca futboldan anlayan birisi hakeza kendisi de altın cağımızda o mevkide oynamış. tugay, suat, emre, hagi, ümit davala gibi kaliteli isimlerle rekabet etmiş. şimdi hocaya sorsak o takımın sırrı neydi diye, vereceği cevap çok basit: bol alternatifli ve kaliteli orta saha.

    o yüzden içim rahat. parades diye beklenti içindeyiz ama belki de bizimkiler daha iyisini arıyordur. öyle veya böyle bundesliga'nın sağlam takımlarından kerem demirbay'ı da aldık. çeşitlilik arttı tabii de hocamız için yeterli olduğunu sanmam.

    bir şekilde en uygun kişi kimse oraya konulacaktır merak edilmesin. olimpia turunu ilk maçtan neredeyse halletmiş olmamız da elimizi rahatlattı. tete'yi, zaha'yı alan ekip oraya da damga vurur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın