• 6932
    son 10 yılda hiçbir ciddi başarı dolayısı ile geliri olmayıp, her sene devasa harcamalar yapabilen takım. bu konuda en çarpıcı örnek beşiktaş herhalde. bu süreçte fenerbahçe'den daha başarılı olmasına karşın adamlar bir kere talisca, pepe falan deyip açıldılar, bir daha da toparlayamadılar. ekonomik açıdan o kadar bitik bir hale geldiler ki sakat, makat demeden afrikalı, kenyalı yolda kimi görse bulup, getirmeye çalışıyor.

    tadic, dzeko, becao, szymanski falan saymıyorum. sadece yeni eklemeleri cengiz-fred bile kafadan 30 milyon avro demek. livakoviç gelirse 10-15 civarı da ona vereceklerdir.

    bunlar arasında fred bence ön plana çıkanı. bizde torreira'nın yaptığı etkinin bir benzerini yapar muhtemelen. ha fenerbahçe'nin toksik atmosferinde belli olmaz tabii bu işler. fenerbahçe'nin o bölgesi bizim sağ taraf gibi şişmiş durumda. aradaki fark, crespo'yu falan 10-15 milyona şıp diye satarlar. zaten oyuncu satmadan, 50 milyon avro oyuncu satışı yapacağız diyebilen tek takım.

    özetle; paranın suyunu bir türlü çekmediği, her sene yeniden kurulabilen takım. dünya üzerinde böyle az takım vardır herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın