resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 899
    kendisi duruşu itibariyle gayet düzgün bir insan ve spor dünyası için çok önemli bir değer. futbolcu olduğu zamanlar ve yorumcu olduğu zamanlar hep başarılı olmuş birisini sırf "ufak tefek" çıkarları için harcamak isteyen "varlıkları" haklı görmek , onların yaptığı bu "insanlık dışı" eylemleri "hoş" bulmak ve desteklemek onlar gibi olmaktır. evet rıdvan dilmen "fanatik" bir fenerbahçe taraftarı olabilir ama bu onun "iftira" ile sanki bir "gerçek" gibi yüzleşmesi için "asla" geçerli bir sebep değil.

    ve şu unutulmamalı ; "sağlam bir belge" olmadan yapılan , "ufak çıkarlar" için insanları harcamak yoluna kadar giden bu "iğrenç" habercilik tavrı basın için bir rezalet niteliği taşıyor. bugün rıdvan dilme şikeci , yarın hakan şükür diğer gün feyyaz uçar. insanları karalamak ve "böcek gibi" yaşayarak onların etrafını "sarmak" hiçbir getirisi olmayan "aşağılık" bir eylem. bunu her alanda görüyoruz ne yazık ki. bugün rıdvan dilmen için yapılan bu terbiyesizlik yarın tanıdığımız birisi tarafından yaşandığı zaman da mı aynı şekilde kayıtsız kalmayı tercih edeceğiz ?

    yazıktır , sırf "ufak çıkarlar" için bu kadar rahat bir şekilde bir insanı karalamak , bir çok bireyi hayatından etmek günah ise en büyük günahtır. yaptığı konuşmayı dinledim de 22 yaşında olduğunu söylediği oğlu bu yaşanan şeyler yüzünden dışarı çıkamıyormuş. yazıklar olsun , bu insanları bu duruma düşüren zihniyet kimin ise , o insanlar kim ise allah onları bildiği gibi yapsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın