resim
Yusuf Sarı
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.68
Uyruk:Türkiye
  • 105
    ben kendisini canlı olarak da izledim. süper lig seviyesinde yerli olarak birçok takımda kendine yer bulabilecek bir futbolcu. fakat yusufu ads seviyesinde değerlendirmek gerekir. birçok demirsporlu arkadaşım olduğundan biliyorum geçen sezon yusuftan illallah etmişlerdi. temposu yüksek çalım atmayı bilir ama pas ve şut tercihleri hatta çalım tercihleri konusunda o kadar kötü ki özel yeteneklerine rağmen kariyeri burdan yukarısını görmüyor.

    bugün benim de içlerinde olduğum ve yunusun satılması gerektiğini söyleyen birçok taraftarımız var. yunus bugün adanaya gitsen yarın yusuftan onbiri alır ve düzenli oynamaya başlar. yusufu da orta veya sol tarafta dener ads. yusuf da yunus da seviye olarak buranın futbolcusudur. emin olun bu ülkede yabancı sınırı kalksa ikisi de adsde onbir oynayamaz. çünkü biliyorum ki yabancı sınırı olmasa ads şampiyonluk için kadro kurar ve büyük ihtimalle kağıt üzerinde başakşehir trabzon ve beşiktaşı geride bırakacak bir kadroya kavuşurlar.

    yusuf sarı da sezon içinde bir maç 8-9 diğer maç 3-4 puanlık oyun oynayan ligimiz için yetenekli fakat istikrarsız bir oyuncudur. sezon boyu istikrarlı oyun oynamayı başarabilseydi zaten bu yabancı sınırı olan ortamda çoktan büyüklere transfer yapardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın