resim
Yusuf Demir
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:21
Boy:1.73
Uyruk:Avusturya
  • 1352
    geçen sezonun ortasında da yazmıştım, bu yazın başında da yazdım. şimdi de yazıyorum: düzenli oynayabileceği bir yere kiralanmadığı her saniye kendisi için de yatırımımız için de eksi yazıyor. gelişiminin en keskin olacağı, futbolcu olacağı yaşta yedekte bekliyor. eğer kendisinin de oynamamakla ilgili bir derdi yoksa zaten şimdiden sıkıntı büyük.

    kendimizi kandırmayalım bu süreçte. bekleyerek, oturarak, hazırlık maçlarında 20 dk oynayarak, icardi ile antrenmana çıkarak gelişemez bu çocuk. oynaması şart. mevcut kadro seviyesini düşününce hepimiz çok iyi biliyoruz ki yedek bile değil. her şeyden önce 1 sezondur her anında gösteriyor ki mental olarak sağlıklı durumda değil. oyundaki hali tavrı, tembelliği, mutsuzluğu belli. bir kere bu çocuğun oynamaya çalıştığı, yeteneklerini sergileyebileceği oyun yapısıyla fiziskel yapısı arasında ciddi bir alakasızlık var.

    millet mavi kart olayında boş yere yükseldi yusuf’a. sanki oynamama nedeni pasaportuymuş gibi. alakası yok. oynamıyor, oynamayacak çünkü oynayacak durumda değil galatasaray’da. onun için gitmesi ve oynaması lazım.

    ben yusuf’u kötülemiyorum. 20 yaşında, daha çocuk ancak bu anlattıklarımı görmezden gelerek bir yere varamayız. “20 yaşında, x 20 yaşındayken şöyleydi.” demenin alemi yok. x muhtemelen kendini yırtıyordu oynamak ve gelişmek için o yaştayken. yusuf’ta böyle bir hırs gören var mı?

    umarım basel iddialı doğrudur ve top oynamaya başlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın