resim
İlhami Siraçhan Nas
Takım:Ümraniyespor
Mevki:On Numara
Yaş:21
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 19
    kerem, kazımcan ve barış alper gibi örneklerin en net öğrettiği zaman içinde gösterdikleri gelişimin en büyük sebebi hem bizlerin hem de kendilerinin gösterdiği sabır. futbolcunun gelişimi ve takım içi rol kazanması çok büyük yetenek değil ise zaman içinde oluyor. buna futbolcunun sabredebilmesi çok önemli. ben girdim gol attım, niye oynamıyorum dediğinde olmuyor. kerem ve barış alper bu konuda çok net örnekler. bu arkadaşta bu şekilde sabrederse neden olmasın.

    keşke birazda altyapıdan çıkan arkadaşlar bu sabrı gösterebilse. hepsi kendini dev aynasında görüyor maalesef. ama gidip alt liglerin havasını soluyanlar, gerçeklerle daha net şekilde yüzleşip geldiği yerin aldığı dakikanın hakkını veriyor. tüm kariyerin boyunca metin oktay çimlerinde antrenman yapıp, biraz kendini gösterdiğinde avrupalarda yaz kampı geçirince formanın değeri bilinmiyor maalesef. alt lig şartlarını yaşayıp başka şeylere odaklanabilenler başarılı oluyor.

    macar ligi sıra takımına gitmekle, benim hayalim avrupa demekle, 2 çalım atıp az koşmakla, gideceğin takımı beğenmemekle, 10k euro fazla istemekle, garanti süre istemekle bu işler olmuyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın