• 238
    neden sürekli kendisinin başlığını en tepede gördüğümü anlamış değilim.
    kerem övet veya erinç bilican kendisi kadar tepki almıyor.
    bunun nedeni nedir?

    adamın yorumlarını değerli buluyorsanız, ve izlemek istiyorsanız böyle davranırsınız.
    bence net iyi yorumcu. aynısını defalarca emre özcan, sinan yılmaz, bülent kalafat* için de söyleyebiliriz. hatta olay maç içi analiz ise, orhan uluca yukarıdaki üçlüden sadece emre özcan ile kıyaslanabilir. olay bilinmeyen bir oyuncunun analizi ise, sinan ve bülent'i diğer ikisinin üstüne koyarım. hoş zaten bülent kalafat, galatasaray'a gelen oyuncuları sinan'la beraber 2 yılda öyle iyi yorumladı ki, en son bizim kulüp kendisini bünyeye katma ihtiyacı hissetti.

    youtube kanalını açmakla çok çok doğru bir iş yapmış. benim gibi yorumlarını değerli bulan, ama bulunduğu kanalı izlememeye yemin etmiş biri olarak söylüyorum bunu. kendi youtube kanalından izlerim, üye de olurum.

    bu arada dünkü burhancan terzinin sports digitale ifşalarından sonra, anlaşılan bu oluşum kesenin ağzını açmış durumda. o yüzden orhan uluca gibi bir ismin daha çok para kazanması beni sevindirir. belki bir kontratı vardır, fesih bedeli çok yüksektir vs. adama 'çık oradan' baskısı yapmak kadar saçma bir şey yok. zaten ortada böyle bir durum yoksa, yakın zamanda rakip firmalar kendisine teklif yapar.* veya kendi kanalını açar. çünkü adamın analizleri gayet iyi. hatta daha önce isimlerini saydığım 4'lüden bülent hariç*, sinan yılmaz ve orhan uluca'nın hakettiği yer socrates'tir bana kalırsa. emre zaten orada.

    şimdi gelelim erinç bilican ile kerem övet'e. veya gelmeyelim, gelecek bir önem arz ediyorlar mı emin değilim. erinç'in goygoyu güzeldir, ama o kadar. orada kalsın istemem, ama kalırsa da ne ala. kerem ise orada kalmaya devam edebilir. şimdi bir de hasan şaş'ı bünyeye katmışlar galiba. o da kalabilir. benim için izlenmeye değer bir olayları yok çünkü. orhan uluca da, eğer başka bir kanaldan da analiz yapacaksa, aslında o da kalabilir. çatır çatır ezsinler paraları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın