• 235
    sports digitale e daha bir-iki ay önce geçti. tahminimce sözleşmesi bir yıllıktır ve yine muhtemel ki sebepsiz fesihte bir tazminat ödemesi de gerekiyordur, aynı iş verenin haksız fesihte ödemesi gibi.

    şimdi siz taraftarsınız ya velev ki patronunuz fenerli her gün galatasarayla taştaş geçiyor, size işinizde bir sıkıntı çıkarmıyor, yüzünüze karşı da taştaş geçmiyor. eh yeter diyerek tazminatı bastırıp çıkabilir misiniz işten ? şu ülke ekonomisinde hemde.

    biraz futboldan sıyrılarak bakılmalı artık bu tarz konulara. emin olun ki galatasaray ayrıl o kanaldan gel analist ekibine katıl dese, tazminatını dahi kendi ödeyip gider.

    şahsi fikrime gelirsek bir sene sports digitalede yayın yapacak kendisi, bu süre zarfında da kenarından köşesinden arttırabildiğiyle kanalını büyütmeye çalışacak. işler yolunda giderse sadece kendi kanalında yok bir tık yavaş geliştiyse de sports digitaleden farklı bir kanala geçerek çift zamanlı kendi kanalıyla beraber yürütmeye çalışacak. en azından ben olsam böyle yapardım.

    aç ayı oynamaz ama biz aşk karın doyurmuyor diyelim daha nazik olsun.

    selamlar kendisine

    https://youtu.be/0CjKALbmRdA

    16.08.23 editi: an itibariyle hem tahminimi boşa çıkarmış hem de bir yandan sevindirmiştir sd adlı medya kuruluşundan resmen ayrılarak. darısı diğer eski açık üyelerinin başına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın