aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 123
    fenerbahçe'nin medyası sports digitale'da galatasaray programı yapıp aklımızla alay eden üçlünün bir araya gelip galatasaray üzerine üç beş kelam ettiği program.
    programdaki kimsenin fikrini kaale alıp paylaşmamak, hakkında entry girmemek lazım. sol frame'de bu programda yer alan ucluden herhangi birini görünce tadım kaçıyor direkt. bu adamlar kim ki fikrini ciddiye alalım abicim. uğur karakullukçu dinlemek ve onu ciddiye almak bile daha hayırlı bu ucluden.
    sinan yılmaz'a daha evvel sd'den ayrılma muhabbetini sorduklarında sd'de kalsaydım daha çok para alacaktım ama ayrılma sebebim farkli demişti. kanalın taraflı tutumlarından rahatsız olduğunu tahmin ediyorum. kendisinden pek haz etmem ama eğer tahminim doğruysa müthiş bir duruş koymuş ortaya. kendisine bir taraftar olarak çok teşekkür ediyorum. aynı duruşu programı yapmaya devam edenler koyamıyorsa görüşlerini ciddiye almak, sol frame'de isimlerini geçirmek boştur. ben bir taraftar olarak abonelikten çıktım, kanalı engelledim ve önüme bakiyorum. kendi çapımda elimden gelen bu, herkesin bunu yapması lazım. en çok da fenerbahçe kanalında galatasaray konuşarak bizimle resmen alay eden bu ucluye prim verilmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın