resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 4012
    fetöcü eski futbolcu.
    hem kendisine hem aziz ile zekeriya'nin arasını yapan fetöcü emre'ye hem aziz şikecisi hapisteyken aziz'le gidip teke tek atan göksel'e hem ülkenin en üst kademesinde bulunan ve fetonun bu kadar palazlanmasina sebep olan rizeliye tepkiliyiz. hiçbir fetöcü vatan hainine öncelik tanımıyoruz, gerçek bir vatansever olmak bunu gerektiri çünkü. bu teröristlerin palazlanmasina sebep olan kim varsa tepki gösteriyoruz, göstermeye devam edeceğiz. hakan şükür'e terörist demenin komik bir tarafı yok, muhalif olacağım diye saçma sapan konuşmak anlamsız ve boş.

    ayrıca, bugün açtığı yayınlarda biz fenerbahçe'nin sike yaptigini ortaya çıkardık ama halk bize hain muamelesi çekti diyor. kendisi, şikecileri aklamak için "yapmadıklarına inanıyorum" gibi saçma sapan açıklamalar yapmıştı. ey fetöcü hakan, madem siz şikeyi ortaya çıkardınız o zaman neden "yapmadıklarına inanıyorum" tarzı boş aciklamalar yaptın o günlerde? bide başkalarına öncelik verip seni aklayanlar var sözlükte, yazık.

    kaynak: https://www.google.com/...tmek-istemedi-304048

    futbolculuk kariyeri türkiye'yi geçtim avrupa'nın bile üstünde. ona kimsenin lafı yok. bugün benim babam, fetonun en güçlü olduğu zamanlarda bile fetoye fetöş diyip ondan nefret eden adam hakan şükür dedin mi hemen başlıyor anlatmaya topçuluğunu. çok buyuk bir futbolcuymuş, ben yetişemedim kendisine. izleyenler çok sansli. ama o kadar yani. bütün itibarını, halkın tamamında gördüğü hürmeti sümüklü hocası için yerlebir etti. hadi şimdi uber kovalasın, sümüklü hocasına tapsın, yayın açsın rejim cart curt diye boş yapsın bizleri salak yerine koysun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın