resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 4011
    öncelikle saha içi konusunda pek çok yazar ile hemfikir olmak güzel. öyle bu adamın saha içerisinde yaptıklarını değersizleştiremezsiniz. uefa kupası'nın aslan payı bu adamındır.

    terörist olup olmadığına gelince. ben akp'nin lafı ile birine terörist diyemem. çünkü akp karar değiştiriyor sürekli. esad kardeşim diyor, sonra esed diyor, sonra tekrar esad deyip randevu istiyor ki onu da alamıyor; rabia diyor, sonra sisi diyor, sisi'yi davet ediyor; ilker başbuğ'a terörist deyip onu içeri atıyor, sonra hata yapmışız deyip onu bırakıyor. abdullah öcalana terörist elebaşı da diyor, duruma göre abdullah bey de diyor.

    bugün fetö dediklerine de geçmişte hoca efendi diyordu akp. fetullah dahil hiçbir din tüccarına zerre kadar sempatim yok. hatta bana göre akp bu ülkenin başına gelen en kötü ikinci şeydir, ilki islam çünkü. fakat bununla birlikte ben fetulllah gülen'in ya da hakan şükür'ün darbe girişimini üstlendiklerini görmedim, duymadım. akp iktidarında, akp kontrolündeki haber kanallarında dinledik bunları sadece. aynı kanallar şanlı türk ordusunun pek çok generaline de darbeci ve terörist demişlerdi, kardak fatihi ali türkşen terörist olarak yargılandı bu ülkede.

    yani öyle iki tane sözlük yazarı, 3 tane akp milletvekili terörist dedi diye terörist olmaz bir insan. avrupa seviyesine getir hukukunu, bağımsızlık mahkemelerden kimsenin şüphesi olmasın, sonra al yargıla hakan şükür'ü. terörist mi, birinin ölümüne vesile olmuş mu çıksın ortaya.

    tabii diğer yandan fetö denen o oluşum, iktidardan da aldığı destekle türkan saylan gibi değerleri yok etti. bunlarda hakan şükür'ün doğrudan ya da dolaylı yoldan katkısı var mı çıksın ortaya. bağımsız mahkemeler bunları ortaya koysun herkesten fazla terörist derim o zaman ben bu adama. ama şu aşamada bu adam darbeyi inkar ediyor, benim bilgim yoktu diyor, ben bir şey yapmadım diyor. e yaptığına dair kanıt da yok. masumiyet karinesi gereğince ben bu şartlarda terörist diyemem kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın