resim
Frederico Rodrigues de Paula Santos
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.69
Uyruk:Brezilya
  • 274
    fenerbahçe'ye hayırlı olsun. 30 yaşındaki oyunculara büyük paralar vermek benim nazarımda çok anlamsız.

    zaten erden timur da sanıyorum aynı kafada. syzmanski'den bahsederken genç ve kaliteli bir oyuncuya o bonservisin verilebileceğini ve zarar ettirmeyeceğini söylemişti.

    oyuncu profil olarak doğru profildir. ön tarafımızı taşıyacak böyle bir oyuncuya gerçekten ihtiyacı var orta sahamızın. ayrıca torreira'nın sakatlığı durumunda da o bölgeye kayabilmeli. ama bu ihtiyaç 30 yaşındaki adama 15 milyon vermeden de çözülür. ha o paraları vereceksek de daha gencini alırız.

    fatih terim'in dediği gibi alırken kazanmayı öğrenmeliyiz. zaniolo tam olarak böyle bir transfer. tete de bu şekilde bir transfer gibi görünüyor.

    elimizde yeteri kadar 30 yaş grubu futbolcu mevcut. icardi, bakambu, mertens, oliveira, kerem... bir yenisini eklemeye gerek yok. üstelik bu oyuncuların her birinin alınmasının mantıklı yanları var. galatasaray icardi için bile 10 milyon öderken fred asla bu paralar etmez.

    transfer heyetindeki yetkililerimize güveniyorum. içim rahat. transferi gerçekleşirse fenerbahçe'ye 2-3 sezon katkı yapar. ama demirden korksak trene binmezdik. üstüne ndombele'yi de alsınlar. hedefin şampiyonlar ligiyse santraforu 37 yaşındaki takımdan korkmayacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın