• 560
    bana geçmişteki sion, grasshoppers, rapid wien, st gallen ile oynadığımız şampiyonlar ligi ön eleme eşleşmelerindeki ağırlığını koyan, şampiyonlar ligi'ni isteyen ve hedefleyen, rakibe de büyüklüğünü hem oyun hem de skor olarak kabul ettiren galatasaray'ı hatırlatmış maçtır.

    bu skor ile hem turu büyük ölçüde ilk maçta bitirmiş olduk, hem de eminim ki takımın özgüveni üzerinde de olumlu etkileri olacaktır. maç öncesi hem ateşli bir taraftar grubunun olması, hem de rakibin daha hazır durumda olma ihtimalinden ötürü eminim ki hiçbirimiz bu kadar rahat bir sonuç beklemiyorduk ama takım, başta kerem, barış alper ve mertens olmak üzere şampiyonlar ligi'nde olmayı ne kadar istediklerini göstermiş oldular.

    kerem'in sorumluluk alma isteği ve oyun zekasına, berkan'ın müthiş dinamizmine (2. golde topu kapıp kerem'e veren oydu), barış alper'in faydalı oyununa ve yine fiziğini harika kullanmasına (yine 2. golde kerem'den aldığı topta rakibinin önüne bir çırpıda geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı ve kaleciyi o müdahaleye zorladı), bakambu, kerem ve mertens'in 2'ye 1'lerine yine hayran kaldım. hücuma çıkmakta, pozisyona girmekte zorlanmayan bir galatasaray vardı ve böyle olunca da istediğimizi mutlaka alıyoruz.

    kısacası izlemesi keyif veren, sahaya hükmeden ve çok üretken bir galatasaray vardı sahada. üstüne koya koya, üst üste koya koya* gideriz umarım...

    (bkz: teker teker geçiyoruz turları)
App Store'dan indirin Google Play'den alın