resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 277
    alınma sebebinin tamamen ticari bir fırsat olarak görülmesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. diğer türlü kulüp komple akıl tutulmasına uğrasa bile en kötü bülent kalafat transfer haberini duyunca ağzından köpükler saçarak tesisin ortasına bayılır falan bi farkındalık yaratırdı heralde.

    ne oyun yapımıza, ne takım mühendisliğine, ne de ihtiyaçlarımıza dair zerre emare barındırmadığı gibi, zaha ve icardi gibi isimlere sahip bir takımı da direkt kötü etkileyebilecek bir oyun profili var. oyun yapısında net bir değişime gidip, daha takım odaklı bir oyuncuya evrilmesi gerekiyor öncelikli olarak. olabilir mi bilmiyorum ama olmak zorunda.

    fakat gel gelelim ülkece beğenilmiyor oluşunun tek sebebi var, o da zerre ihtiyacımız olmayışından değil, skills videolarının rezalet oluşundan. hani o derece kötü ki, ''acaba shakhtar tarafı oyuncuyu kimse almasın diye youtube'a top kayıplarından oluşan kolajları mı sallıyo lan sdlfkj'' falan diye düşündürüyor.

    o yüzden iyi oynamıştır diyerek 2 gol 1 asist yaptığı troyes maçındaki tüm dokunuşlarını izlemeye karar verdim. meğerse adamın gayet standartında top kaybı varmış. o yüzden skills videosunu yapanları emeğinden ötürü tebrik ediyorum.

    meraklıları için de troyes maçını ekleyelim; https://www.youtube.com/...aMspYXVXOIU&t=1s
App Store'dan indirin Google Play'den alın