resim
Mateus Cardoso Lemos Martins
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.75
Uyruk:Brezilya
  • 276
    https://twitter.com/...T0CU16UX7dg&s=08

    sosyal medya öyle hâl aldı ki bilinmeyen veya soru işaretliyle bakılan bir oyuncuya akıl koçuymuş gibi yapılan yorumlar artık baymaya başladı. bu yorumlar tehlikeli hale geliyor çünkü oyuncunun ilk kötü performansında hemen oyuncu hedef tahtasına konuluyor.

    ilgili tweete göre o bölgeye ghezzal tarzı bir oyuncu alınmalıymış. yahu ghezzal mı kaldı? bu takımın hücum hattında hızlı veya hareketli olmayan her oyuncu sırıtır. hocanın oynattığı ve cl’de upgrade edeceği direkt oyun anlayışını bilmeden ghezzal mezal çok komik kaçıyor. senin sol tarafında oyun kurucu rolüne geçmiş kerem aktürkoğlu varken, topsuz koşu ve oyun kurma yetisi yüksek zaha varken, merkeze derin oyun kurucu paredes düşünülüyorken, icardi gibi oyun ve servis bilgisi üst düzey bir oyuncun varken nasıl ghezzal tarzı adam lâzım oluyor? tam tersi, o bölgeye topsuz oyun bilgisi ve topsuz koşu yeteneği üst düzey tete gibi bir profil gerekiyor.

    bir de sosyal medyada oyuncu hakkında öyle yorumlar dönüyor ki kanatlar asist özellikli değil ve icardi’yi yeterince besleyemezmiş.

    servis yapan bir rol olmamasına rağmen kariyerinin en çok asist yaptığı sezonunu yaşayan mauro icardi (8 asist), çok değil daha geçen sezon başı bencilliğiyle eleştirilen kerem (asist kralı oldu), kafasını kaldırmadan oynayan barış alper(dün 1 asist yaptı, 2’si güme gitti) gibi oyuncuların rolleri ve profillerinin ne denli değiştiği görülmüyor sanırım. bunun gibi belirli bir tayfayı etkileyen yorumcular ya takımı yeterince izlemiyor, analiz edemiyor ya da birilerine yaranma çabasıyla saçma sapan yorumlar yapıyor.

    söyleyeceğim şu ki; medya patronlarının geneli fb’li olan kanal çalışanı bu tarz yorumculara pek itimat etmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın