• 8
    kendisini sadece twitter'dan biliyorum, kendi fikrini söylemiş. söyleyebilir tabi de söylediği fikrin saçma olduğunu da biz söylebiliriz, sonra o da "bizi eziyolar bizi eziyolar" diye arog'daki gibi ağlar.

    galatasaray bu ligin karar vericisi mi de bu salak kulüpler "galatasaray para harcıyor hemen biz de harcayalım neden oyuncu yetiştiriciliği ile uğraşıyoruz" demişler. ben misal galatasaray beşiktaş gibi fakir olsa hiç bakmam yani, düzlüğe çıkması için uğraşırım, fedaysa feda derim. kendi salak yöneticilerinin salaklarını neden bizim üzerimizden açıklamış anlamadım. bu 100 yıllık kulüpler 1 senelik yönetimin yaptığı şeyler ile kaç yıl gerekecek plan proje mi değiştiriyor?

    korkmasın zaten kulübü istese de bizim duruma gelemez. ha biz düzgün yönetilmezsek 10 sene sonra onlar gibi olabiliriz çünkü bir florya, bir riva daha yok. ama şu an elindeki oyuncuları satsa 100 milyon euro giriş yapacak kulübü de kafasına takmasın. misal beşiktaş neden bu kadar dandik yönetiliyor ona kafa yorsun.
    yetiştiricilik dediği de son yılda satılan iki tane adam, sanırsın bana ajax oldular da biz gelin psg modeli yapalım dedik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın