resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1928
    kendisi süratli değil. açık alanda hızlı oyuncuyu yakalayamaz. fakat atletizmi, gücü ve vücut dengesi nedeniyle temaslı başladığı koşuda rakibini geçirmez.

    kafa toplarında zamanlaması ve sıçraması iyi ama yan toplarda iyi pozisyon almıyor. topla one çıktığında yer yer arkasında büyük alanlar bırakıyor. bazen de acil verdiği pres kararıyla arkasını boşaltıyor.

    bunun yanında hırsı ve mücadele gücü yüksek bir oyuncu. fakat savunma yetileri bana kalırsa galatasaray için gereken en asgari seviyede. yani ortalama bir stoper.

    fakat boş alan bulunca topla çıkabiliyor olması, bek ileri çıktığında yarım bir bek gibi kanadı doldurması, gerektiğinde iyi kanat ortası acabilmesi, yer yer 40-50 metreye, savunma arkasına etkili top alabilmesi ve hücum duran toplarinda attığı gollerle adam akıllı bir hücumu bek kadar takıma hücum gücü katıyor. evet marcao'nun bileği daha yumuşaktı ve dikine kısa ve orta metrajda daha delici paslar atıyordu ama abdulkerim'in yarısı kadar hücumda kafa vuramiyordu. üstüne bir de solak.

    bu abinin oyununu en üst seviyede tutabilmek için yanına savunması kusursuz, iyi pozisyon alabilen bir stoper ve savunmayı tamamen boşlamayan bir bek lazım. angelino ile beraber oynadiklarinda o kanadimizin yetersiz savunma yapacağını düşünüyorum. aksine abdulkerim, angelino ve zaha ile tank gibi hücum edeceğini de.
    emeğine teşekkür ediyorum kendisinin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın