resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:26
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2359
    kötü organizasyonda (bkz: dördüncü fatih terim dönemi) kötü görünen, iyi işleyen planda daha çok parlayan bir yapısı var. tam bir makina dişlisi. işler iyi gittikçe özgüven patlaması yaşıyor. dün oynanan ljubljana maçı özelinde dikkatimi çeken bir nokta ise ilk yarının ikinci bölümünde rakibin üzerimize geldiği bölümlerde stoperlerimizin arasına biraz fazla girmesi ve zaman zaman orada kaybolması oldu. bilemiyorum, belki de okan hoca'nın isteğidir. biz oyunu ele aldıkça daha çok parladı.

    şapkadan tavşan çıkaracak bir durumu yok. hiç de olmadı ama takım öne doğru gittikçe faydası ve verimliliği daha çok artıyor bana göre. tabii takımın rakibin üzerine daha çok çıkmasında katkısı var mı yoksa bu oldukça mı daha iyi görünüyor bunu tartışabiliriz.

    velhasıl-ı kelam yerli kıtlığı içinde olduğumuz ve işler yolunda giderse 60 civarı maç oynayacağımız bu sezonda bizim için yok sayılıp sürekli eleştirilecek bir oyuncu değil.yetenekleri ölçüsünde hep en iyiyi vermeye çalışıyor. sürekli motive, formanın kıymetini ve armanın büyüklüğünü biliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın