• 550
    takımımızın turu büyük ölçüde garantilediği şampiyonlar ligi ön eleme maçı.

    ilk yarıda golü bulduktan 30.dakikaya kadar olan süreç dışında oyunu tamamen kontrol ettiğimiz bir maçı geride bıraktık. bu bölümde, rakibimizin pasla çıkma isteği yüksek hat presimizin geçildiği anlarda orta alanda boşluklar vermemize neden oldu. bu durum geçen sene de belirli maçlarda karşılaştığımız bir durum. ancak açıkçası bu fiziksel oyun ve şiddetli presin karşılığında göze de aldığımız bir risk.

    kerem hücumda geçen sezon kaldığı yerden devam etti. hatlar arasında hareketli görüntüsü ile fark yaratan işler yine onun ayağından geldi. barış alper’de ön tarafta müthiş bir fiziksel üstünlük kurdu. orta alanda berkan’ın olağanüstü çabasına ikinci yarıda doğru pozisyon alan ve topu hızlı kullanan oliveira eklenince rahat bir maç geçirdik. savunma da ise maça iyi başlayan abdülkerim, tutuk görünen partneri nelsson’u da kendine getirdi. sacha boey içinse söyleyecek kelime bulamıyorum. ağzımız açık izliyoruz.

    bir tebrikte hakeme. tek kelimeyle kusursuz bir yönetimdi.

    kaldı bir adım diyebiliriz. molde ve faroe ekibinin de bugün izlediğimiz galatasaray’a rakip olamayacağını düşünüyorum. şampiyonlar ligi biletini almamız teknik heyete, yönetime ve futbolculara rahat bir nefes aldıracaktır. güzel günler yakın, şen ola cimbom şen ola!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın