• 352
    bir şekilde sürekli gündem olan isim. aynı sorumlusu olduğu sports digitale kanalı gibi. adam fenerbahçeli, geçmişte neler yaptığı belli, taraf adam. yayın yönetmeni olduğu kanalın sahibi fenerbahçeli, bir başka taraf. hal böyle olunca kendileri çalıp kendileri oynuyorlar, bundan daha doğal bir şey yok. buradaki sözlük yazarlarının ve sosyal medya taraftarlarının tarafsız yayın/gazetecilik beklemeleri benim anlayamadığım taraf.

    eski açık, yeni açık, kapalı vs. gibi programlara sahip olmaları da çok mühim değil. izlediğiniz her yayın, yaptığınız her like bu adamların ekmeğine yeni bir katkı sağlıyor. mezardan babam çıksa yine de bana yağız beyi ve kanalını izletemez, kantarın topuzu kaçalı maalesef çok oldu.

    yapılması gereken birey olarak izlememek, hit sağlamamak. bunu yapmayanlara da saygı duyuyorum çünkü en nihayetinde nasıl ki bu insanlar canları istediği şekilde yayın yapıyorsa hepimizde canımızın istediği şekilde hareket edebiliriz. tek talebim belki de, yandaşlıklarına ilerleyen dönemde şaşırılmaması. bir şaşırdığınız, iki şaşırdınız ama bu olaylar devam ettikçe ne beklediğinizi ben bilemiyorum.

    ne yağız bey'e ne de kanalına bir entry girmeyi düşünmüyordum ancak bugüne de böyle bir entry girmek kısmet oldu. son olarak şunu da söyleyeyim: milyonların hayal ettiği bir ortamın içerisinde kendisi. tuttuğu takıma, oyunculara ve rakiplere bir telefon kadar uzak, spor dünyasında baya baya bilgi sahibi birisi kendisi. yürekten tebrik ediyorum kendisini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın