resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 483
    kendisi profilinde bir oyuncuya ihtiyacımız var. net pasör, 8 oynayabilen ama 6 da oynayabilen, hücumda tempoyu ayarlayabilen, ofansif özellikleri de iyi olan ama defansif zaafiyet göstermeyen bir oyuncu paredes. kendisini istemeyenler bu takımın gedson tipinde bir oyuncuya ihtiyacı olduğunu düşünüyor. tempolu, fizikli, driblingi olan, box to box, ceza sahasına koşu atabilen tipinde bir orta saha. ama galatasaray'ın hangisine ihtiyacı var derseniz ben paredes derdim.

    burada anahtar kelimemiz yine denge. bu takımın her takım gibi dengeye ihtiyacı var. bu takımın tempo sorunu yok ki tempolu orta saha arayalım. iki beki, kanat oyuncuları, statik olmayan torreira'sıyla bu takım zaten tempo fışkırıyor. bu takımın zaha, kerem ve zaniolo gibi kağıt üzerinde driblingçi oyuncuları varken ekstra top süren bir orta sahaya da ihtiyacı yok. ön taraf bu kadar topun kıymetini bilmeyen, pas oyununa yatkın olmayan oyunculardan kuruluyken topun kıymetini bilen, şöyle topa bastı mı takıma sakinlik katacak, takımı dinlendirecek oyuncuya ihtiyacı var. bu adam yine paredes. torreira maç içerinde 3. bölgeye de presle basmak istiyor ve onu zor tutuyoruz. işte onu dengeleyecek ve gerekirse onun 6 numara rolüne geçebilecek oyuncu yine paredes. nasıl icardi ön tarafın zeka seviyesini yükseltiyorsa arka tarafın da zeka seviyesini yükseltecek adam paredes. tıpkı rashica gibi bu takımın denge oyuncusu olabilecek bir adam paredes.

    fazla naz aşık usandırırmış. ben de kendisindeki belirsizlikten bıkmış durumdayım. ama bir şekilde geliyorsa da zil takar oynarım. bu adamı madem şampiyonlar ligi ön eleme turlarına yetişteremedik, o zaman aceleye de gerek yok. eylül ayının ikinci haftasına hazır olsun yeter. en vazgeçilmez transferimiz değil, alamazsak dünyanın sonu da değil ama mümkünse alalım abi. bu takımın tam da kendisinin gibi bir oyuncuya ihtiyacı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın