resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 481
    kendisi hakkında çıkan söylemlere dayanarak yorum yapacağım. eğer denildiği gibi önce daha büyük takımlarla anlaşmak, daha sonra daha çok para kazanabileceği fırsatlar için bizi sürekli beklettiyse; bizim için uygun profilde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. bir profesyonel sporcu olarak izlediği yolu da yadırgamıyorum, elbette kendi lehine hareket edecektir. söylemek istediğim şey tamamen maddiyat üzerinden hareket eden oyuncunun takımın geçtiği süreçlerinde ki reaksiyonlarının takım için uygun olmayacağı.

    şöyle ki; herşey iyiyken, ideal kadro ve planda verimlidir. ama rotasyon olunca, ya da takım tökezlediğinde ya da atmosferi yüksek derbi maçında sahada salla başı al maaşı bir yapıya bürünebilir. bizim gibi takımlar bu tarz oyuncuları kaldıramaz.

    biz başarılı olduğumuz sezonlarda ya da başarılı adlettiğimiz oyuncularda takım aidiyetinin yüksek olduğunu görüyoruz. melo, sneijder, elmander bu gibi oyunculara örnektir. karşıt örnek olarak da seri, nzonzi, falcao verilebilir. her iki durum için de örnekler çoğaltılabilir

    paredes için işin teknik yönünü bilemem, oyuncuyu izlemedim ve teknik açıdan da değerlendirecek analiz yeteneğim yok. ancak ana plana dahil edeceğimiz oyuncudan ne vereceğini bileceğimiz bir profil tercih etmeliyiz. verimli yıllarının sonuna gelmiş, maliyetli oyuncu tercih etmemeliyiz, edeceksek de belirli bir amacı olan, sunulan projeye inanan oyuncular almalıyız. bu tarz oyuncunun tavanı değil, tabanı daha önemlidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın