• 305
    orhan uluca ve sinan yılmaz'ın programlarını izliyordum geçen sene. çok başarılı programlar olduğundan arkadaşlarıma bile önermiştim.
    bir ay önce üyelikten çıktım. üyelikten çıksam da youtube algoritmasında bana bir sonraki videoda açabiliyor ya da önerebiliyor. onun için de videonun sağındaki noktaya tıklayıp videoyu açmadan "kanalı önerme" yapıyorsunuz. bir daha da çıkmıyor. bu kadar.

    yani değil orhan uluca; fatih terim hagi ile bir program, ünal aysal mancini ile bir program, messi ile ronaldo oturup türkçe bir şekilde galatasaray yorumlasalar açıp izlemem.

    bir de genel olarak galatasaray yorumcuları: abi takıma şu lazım. şöyle oynuyoruz şu eksik. bize şu lazım. böyle oynamak lazım vs.
    fenerbahçe yorumcuları: galatasaray sürekli algı yapıyor. bunlar hep algı yapıyor engellemek lazım. bunlar şimdi inşaat yapıyor engellemek lazım. galatasaray bizimle uğraşıyor engellemek lazım.

    siz kimsiniz ya? kimse sizinle uğraşmıyor. kimsenin umrunda değilsiniz. şizofrenik bir vaka aldı bunların galatasaray sendromu. kendi yaptıklarını da galatasaray yapıyor sanıyorlar.
    galatasaray divan kurulunda 3 saat galatasaray konuşulur. fenerbahçe divan kurulunda 2.5 saat galatasaray kalan yarım saat efsane gördükleri eski başkanları aziz yıldırım konuşulur. hala daha algı peşindeler.

    almanya bizi kıskanıyor, galatasaray da algı yapıyor aynen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın