• 298
    takip etmediğim hatta bırak takibi bugüne kadar tek bir videolarını bile izlemediğim oluşum. galatasaraylılara da aynısını tavsiye ederim abi izlemeyin siz de yahu?

    öte yandan ne fenerbahçe’ymiş arkadaş ya. vayy. 10 yıldır şampiyonluk yok, 14-15 yıldır şampiyonlar ligi yok, son 5-6 senede yalnızca bir tane türkiye kupası var ama sanırsın ki adamlar dünya devi ve her sene şampiyonlar ligi’nde final oynuyorlar. yok fenerbahçe büyük taşmış da altında kalırmışsın falan. yahu başakşehir’in bile son 5 senede şampiyonluğu var be. fenerbahçe artık sıradan bir anadolu takımından farksız çünkü ligde 2.olmak başarı değil ki türkiye liglerinde.

    yok galatasaray’ın algıları için birim kurulsunmuş da yok florya projesi engellensinmiş de falan fistan. niye peki soruyorum mesela niye? galatasaray tefeci mi , mafya mı, haydut mu? yok lan yok korkmayın hiçbiri değil. galatasaray’ın tek hedefi dünyanın en iyi kulüplerinden biri olmak ama sizin buna tahammülünüz yok. onlarda o vizyon var, bizde niye olmasın demek yerine bizde vizyon yok onlarda da olmasın mantığıyla hareket ediyor adamlar. gel de bu ortamda rekabet et.
App Store'dan indirin Google Play'den alın