• 105
    bu kanalı geçtiğimiz 1-2 hafta süresinde fark ettim. sözlükte bahsedilen haluk yürekli ve gökhan dinç'in kanalıymış vs diye bir aydınlanma da yaşadım. (evet sözlükte yazıldığı için tanıdım, a spor'u 2018 ortasında keşfetmiştim kazayla * maç harici yayın izlemeyince bunlardan haberiniz olmuyor pek)

    biraz tepkili yayın yapıyorlar, az bağırsalar daha iyi olacak. bunun haricinde şu ana kadar - takip ettiğim 10 15 günlük sürede - ofsayta düştüklerini görmedim.

    konuştukları konular - genelde canlı izlemede geyik başladığında durdurup kendi işimi görüyorum, biraz ileri sarıyorum aynı mevzularda takıldılarsa - içerisinde en fazla bu 5 yıldız, fenerbahçe'nin yediği ihtarlar, ali koç - metin öztürk atışması ve yeni medya yapılanmasına odaklanmıştım.

    ilk iki konuda basın tutuştuğundan yazamasa da fenerbahçe hem uefa hem tff'den ihtarı yemiş. (bizim hukukçular fenerbahçe'nin ağa babasını karakolda ifadeye çağırtır hala farkında değiller)

    5 yıldız yalan olmuş. hatta korsan forma diye tweet attılar kendi hesaplarından https://twitter.com/...484647171645440?s=20
    (acayip bir kafa bu, sev beni diye şarkı seçtiler gol yediler, bu tweet nedir * )

    kendilerinin ifadesiyle kulüpler birliği toplantısında olan başkanlardan iki farklı kulübü daha aramışlar ve metin öztürk'ün doğru, dedikoducu'nun yalan söylediğini ifade etmişlerdir. yalanlama gelmesini bırak ses çıkmadı.

    bu ali koç ve acun medya yapılanması da, levent tüzemen'in twitter'a düşen tepki videolarından ve birkaç muhabirin daha kanaldan kovulmasıyla serdar kelleci ayan beyan ortada.

    sanırım tepki gösterilen konu serhan türk'ün yer aldığı gsstore çalışanları ile olan tartışma ve muhabirin hafiften linçlenmesi. burada da taraflardan açıklama gelmiyor bu sebeple bir bilgimiz yok.

    son söz olarak 1 saatlik yayınları gündeme göre bazen çok, bazen ise az. ama sabır ve zaman konusunda sınırı olanlar için ertesi gün ileri sara sara izlemek daha işlevsel.
    şu ana kadar şaşırtıcı derece de doğru haber ile ilerlediler, biraz ego patlamaları yaşıyorlar. bu patlamalar az olursa daha izlenebilir olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın