resim
Leandro Daniel Paredes
Takım:Roma
Mevki:Ön Libero
Yaş:30
Boy:1.80
Uyruk:Arjantin
  • 444
    taraftarın bölgesine tempolu, baskılı ve dribblingçi bir orta saha istediği oyuncu. tabi okan hoca’nın 1. bölge ile 3. bölgeyi bağlamak için düşüncesi nedir bilmiyoruz.

    ben şahsen ortasahada dribbling ile topun taşınmasının bizim en güçlü olduğumuz bölge olan kanatlarımızdaki hızlı isimleri körelteceğini düşünüyorum. kanatlara isabetli uzun top atacak bir ismin daha iyi uyum sağlayacağı kanaatindeyim.

    tabi taraftarın endişesi dinamizm eksikliği yaratabileceği olması. buna şu noktada katılmıyorum; ortasahada poziyon tutucu bir eleman olmayınca biz merkezi tutabilmek için sacha boey’in hücumundan vazgeçecektik. yani boey’in dinamizmini kullanmayacaktık. takım hücumdayken paredes’in stoperlerin arasına girip merkezi üçlediği bir senaryoda sol kanadı torreira’nın sağ kanadı boey’in kapattığı bir yapı daha etkili olabilir. özellikle kerem-zaha-zaniolo hattını geri dönüşlerde rahat ettirecek bir yapı kurulmuş olur. tabi ön hattın pres yardımı da torreira ve boey’e ne kadar yük bineceğini belirleyecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın