resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 564
    nicolo zaniolo ve milot rashica tartışmasının çıkmasının öznesi. şimdi zaha geldiği için ve üst düzey oyuncu olduğu için ilk on bire atıyoruz. zaniolo'yu kesemiyoruz. çünkü adam takımın en çok yatırım yapılan ve en yüksek potansiyelli oyuncusu. ayrıca kendisi italya milli takımı topçusu. kerem aktürkoğlu'nu kesemiyoruz hem yabancı sınırından hem de mauro icardi ile uyumundan dolayı. sonra da diyoruz ki bu dört oyuncuyu aynı anda oynatırsak savunmada problem yaşarız. burada da zaniolo ve rashica tartışması doğuyor.

    bizim bu düşündüğümüzü erden timur ve okan buruk da düşünmüştür herhalde. muhtemelen günay güvenç transferi bu sebeple yapıldı. günay'ı kaleye koyup, kerem'i kesip, zaha'yı sola atma planı olabilir okan hoca'nın. her ne kadar bana göre fernando muslera'yı kesmek acayip büyük bir hata olacaksa da başka mantıklı açıklaması yok. ayrıca kerem'in icardi ile olan ilişkisi malum. zaha'yla bu uyumu yakalayıp yakalayamayacağı kumarını da oynamış olacağız.

    günay
    boey nelsson abdülkerim angelino
    xxx torreira demirbay
    zaniolo icardi zaha

    hem zaha'yı ve zaniolo'yu içeren bu ileri üçlüyü taşıyacak hem de yabancı sınırına takılmayacak ideal on bir bu. tabi transfer döneminin bitmesine daha var. bir bakarsınız victor nelsson gider ve ozan kabak gelir. hem yabancı sınırından hem de uefa'nın altyapı kuralından yırtıp bir taşta iki kuş vururuz. böylece son senesinde yürüyen galatasaray, büyük kaptan muslera'yı kulübeye hapsetmemiş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın