• 44
    açılın. psikopatlık yapıp 2-3 maçlarını izledim. naçizane birkaç analizde bulunmak isterim.

    öncelikle buraların tabiriyle eli ayağı düzgün takım. öyle zalgris gibi kazma değiller. pas yapıyorlar, doğruyu oynuyorlar, top kontrolü, orta yapma gibi futbolun temel işlerini becerebiliyorlar. futbolcularının neredeyse hepsi fizikli. güçlü ve kalıplı adamlarla oynuyorlar. en iyi oyuncuları ludogoretse attıkları 3 golünde sahibi olan 10 numaraları. duran top atmada iyiler, ancak savunurken de kötüler. hem atarken tehlikeliler hem de savunurken rakipleri hep tehlike olmuş bu arkadaşlara.

    en sevinebileceğimiz özellikleri ise çok hızlı adamları yok. daha çok toplu oyunla hücum ediyorlar. bir oyewusi, geraldo gibi adamları yok kısacası. bu bizim için artı bence. bundan sonra en sevinebileceğimiz özellikleri ise takım savunmaları kötü. birden rakip bunlara hücum ederken 3v3 kalıyor, sebebi de yok. skordan falan bağımsız. takım savunması konusunda çok disiplinli değiller kısaca. nasıl zalgris gibi kazma bir takım bizi beklemiyorsa zalgirs gibi kompakt bir savunma da olmayacak karşımızda. bir de bazen maçta tempoları çok düşüyor. değişikler bu açıdan. 10 dakika yaldır yaldır koşuyorlar sonra 10 dakika sahada yoklar sonra 10 dakika geri dönüyorlar. anları iyi oynamak lazım. sağ bekleri dubois'e benziyor, hem tarzı, hem hızı, hem ayağı iyi.

    kısaca özetlemek gerekirse karşımızda iyi bir takım olacak. iyi şut atan, iyi orta açan, iyi duran top kullanan, iyi pas yapabilen, tempoyu zaman zaman iyi yükseltebilen takım. buna karşın savunmada çok iyi değiller ve oyuncuları genel olarak güçlü ama hantal oyuncular. 10 numaraya dikkat. konsantre olursak eleyebileceğimizi düşünüyorum. deplasmanda yenilmemek kilit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın