• 17
    orlando magic - charlotte bobcats

    orlando magic geçen sene nba finalinde 4-1 kaybetmişti bildiğiniz gibi. bu sezon ise kadrolarını büyük ölçüde genişlettiler ve lakers'ın regular season'da önüne geçmelerinin en büyük nedeni de bu bence. charlotte bobcats ise larry brown ve s-jax ile beraber çok iyi bir uyum tutturdu ve evlerinde sezonu 31-10la kapadılar. ligin kalburüstü savunma yapan ekiplerindenler ve hücumda da atletizmlerini kullanıyorlar. sten van gundy'nin sistemi ise malumunuz. dwight howard'ı çok sağlam bir şekilde savunabileceklerini düşünmüyorum. charlotte evinde kolay kolay maç vermeyecek olsa bile magic deplasmandan 1 galibiyet çıkarıp seriyi orlando'da kazanır.

    tahmin orlando magic 4-1 charlotte bobcats

    atlanta hawks - milwakuee bucks

    sezonun en büyük sürprizlerinden biri milwakuee'ydi ve iyi bir dereceyle de tamamladılar. 55 attığı maça kadar iyi oynayan jennings sonra sapıtsa da takım olarak iyi uyum sağladılar ve bogut önderliğinde buralara geldiler. fakat bogut'un dirseği çıkınca bütün playoff umutları söndü. karşılarında da senelerdir uyum sağlayan kadroyla ve oturmuş bir düzenle atlanta var. atlanta turu rahat geçecektir.

    tahmin atlanta hawks 4-1 milwakuee bucks

    boston celtics - miami heat

    celtics normal sezonda son 10 maçtan 3 galibiyet çıkardı ve şampiyon oldukları seneyi bırakın geçen seneki savunmalarından bile eser yok. hele iç sahada bir washington yenilgisi vardı ki kulüp binasına kilit vursunlar demiştim o maçtan sonra. karşı tarafta ise son 13 maçın 12'sini kazanmış, düşük tempoda wade önderliğinde oynayan bir miami var. ben ilk turdaki tek sürprizin ve en büyük heyecanın bu seride olacağını düşünüyor ve seriyi wade'e pardon miami'ye veriyorum. maç sayısını arttıran neden ise celtics'in tecrübesi ve kg'in hırsı sadece. o yüzden:

    tahmin boston celtics 3-4 miami heat

    batıya da akşam saatlerinde bakarız elbet.
App Store'dan indirin Google Play'den alın